FutureLearn

Eben habe ich eine weitere sehr ansprechende Übersicht kostenloser Online-Lernangebote gefunden. Hauptsächlich sind englischsprachige MOOCs unterschiedlicher Themenbereiche zu finden, die von britischen Universitäten veranstaltet werden.

futurelearn

At FutureLearn, we want to inspire learning for life. We offer a diverse selection of free, high quality online courses from some of the world’s leading universities and other outstanding cultural institutions.

Our aim is to connect learners from all over the globe with high quality educators, and with each other. We believe learning should be an enjoyable, social experience, with plenty of opportunities to discuss what you’ve studied, in order to make fresh discoveries and form new ideas.